Weekendje weg


Goedkoop een weekendje weg naar de leukste plekken in Nederland of ga eens een weekend naar een mooie stad, elders in Europa. Je kunt denken aan een gezellig weekendje naar Maastricht, Antwerpen, Disneyland Parijs, Barcelona, De Efteling, Scheveningen, Texel, Valkenburg of onze eigen hoofdstad, Amsterdam.

Deze en nog veel meer leuke uitstapjes vind je op Vertreknaarjevakantieplek.nl. Wij hebben al voor je gezocht en tonen je op deze pagina de leukste uistapjes voor een geslaagd weekendje weg. Bruikbare tips en handige links helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Efteling hotel

De Efteling in Kaatsheuvel is misschien wel het meest populaire uitstapje in Nederland. Iedere Nederlander is er wel eens geweest en velen gaan ieder jaar weer terug. Rondom Kaatsheuvel zijn vele hotels waar je kunt overnachten om van een dagje Efteling een weekendje Efteling te maken. Holle bolle Gijs, Lange Jan, De Python en het spannende schip, naast deze alom bekende attracties zijn er nog vele andere spannende bezienswaardigheden en attracties die je niet snel zult vergeten. Als je ook eens een sprookjesachtig weekend wilt beleven, kijk dan eens hier voor een goedkoop Efteling arrangement.

Weekend weg naar Amsterdam

Gezellig een dagje naar de hoofdstad om te shoppen, te eten en een aantal beroemde bezienswaardigheden te bezoeken. Zo kun je het Anne Frank huis bezoeken of naar de ice bar, het sexmuseum of Madame Tussauds gaan. In Amsterdam zijn er vele hotels waar je voor een goede prijs kunt overnachten inclusief ontbijt. Zie hier een aantal goede hotels in Amsterdam.

Hotels voor Weekend weg

In deze tijden wordt een weekend weg steeds vaker als alternatief gezien voor de vakantie. Vele reisorganisaties richten zich daarom ook vaker op het weekendje weg en de mini vakantie aan dan voorheen. Een korte vakantie met veel activiteiten in een korte periode in Nederland of het buitenland. Lekker er tussenuit met je partner, vrienden of met de kids. Even een paar dagen onthaasten met lekker eten, attracties, bezienswaardigheden en natuur. Kijk voor interessant aanbod op hotelkamerveiling.nl voor een last minute hotel deal of wil je liever echt een compleet weekendje weg boeken ook dat kan op hotelkamerveiling.nl.


Weekendjes weg tips: