Vakantie in prachtig Egypte


Egypte, het land van de piramides, faraos en de prachtige stranden. Vele Nederlanders trekken het hele jaar door naar dit prachtige en zonnige vakantieland.

De voordelen van Egypte zijn met name de hoge temperaturen in de Nederlandse wintermaanden, de goede prijs kwaliteit verhouding van de hotels en de relatief korte vliegtijd van ongeveer 5 uur.
Kijk hier voor vliegtickets naar Egypte en vlieg vanaf diverse vliegvelden in Nederland, Belgie of Duitsland voordelig naar Egypte.

Wil je liever compleet verzorgd en onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie in het zonovergoten Egypte, dan kun je misschien beter een compleet verzorgde vakantie boeken bij een van de vele online reisbureaus.

Excursies en activiteiten Egypte

Een completere vakantiebestemming om uw vakantie te vieren is er bijna niet. Egypte kent zeer goede hotels, prachtige stranden en een zeer aangenaam klimaat. Daarnaast is er voor de actieve reiziger ook genoeg te doen. Quadsafari's, kamelen tochten en duiken of snorkelen in de rode zee zijn daar goede voorbeelden van. De rode zee wordt wereldwijd gezien als een van de hotspots om te duiken. Egypte biedt enorm veel mogelijkheden, naast de actieve trips is er ook op het gebied van cultuur veel te zien. Excursies naar wereldwonderen als de Piramides van Gizeh, de koningsgraven van de oude farao’s, Luxor voor een bezoek aan de Vallei der Koningen, de Tempels van Karnak of een excursie naar Caïro behoren tot de mogelijkheden en zullen excursies zijn die je niet snel zult vergeten.

Vakantie in Hurghada, Sharm el Sheikh of El Gouna?

De populairste vakanties voor de Nederlandse toerist zijn de strandvakanties in Hurghada, Sharm el Sheikh of El Gouna. Deze zijn perfect te combineren met actieve en op culuur gerichte excursies. Vanaf alle deze bestemmingen kun je onvergetelijke excursies boeken. Maar wat dacht je van een heerlijke barbecue in de woestijn of zandsurfen in de woestijn, kortom Egypte biedt voor ieder wat wils?.

Reisorganisaties Egypte

Er zijn diverse online reisorganisaties die Egypte aanbieden en waar je de beste hotels van Egypte kunt boeken. Een vakantie met luxe faciliteiten, heerlijk eten, grote zwembaden en een heerlijke temperatuur kunt u het best boeken bij
Egypte.nl of bij Sunweb.nl .

Zonvakanties Egypte vind je op: