Zonvakantie Turkije


Zonvakanties Turkije zijn vooral populair bij liefhebbers van goedkope zon, zee -en strandvakanties. Naast de drukke stranden zijn er in Turkije ook nog veel plekjes met prachtige natuur en veel rust. Daarnaast heeft Turkije een zeer gastvrije bevolking, een heerlijk klimaat en een meer dan geweldige keuken.Vliegen naar Turkije hoeft niet duur te zijn. Zoek hier naar
goedkope vliegtickets Turkije en vlieg vanaf diverse vliegvelden in Nederland, Belgie of Duitsland voordelig naar Turkije.

Wil je liever compleet verzorgd en onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie in het zonovergoten Turkije, dan kun je misschien beter een compleet verzorgde vakantie boeken bij een van de vele online reisbureaus.

Excursies en activiteiten Turkije

Een completere vakantiebestemming om uw vakantie te vieren is er bijna niet. Turkije heeft zeer goede hotels, prachtige stranden en steden en een zeer rijke cultuur. Daarnaast is er voor de actieve reiziger ook genoeg te doen. Quadsafari's, parasailing, jetskien, duiken of snorkelen in de mooie Turkse zeeŽn zijn daar goede voorbeelden van. Turkije biedt enorm veel mogelijkheden voor de toerist, naast de actieve trips is er ook op het gebied van cultuur veel te zien. Excursies naar wereldwonderen Het Mausoleum van Halicarnassus en de Tempel van Artemis in Efeseals of een excursie naar de prachtige stad Istanbul behoren tot de mogelijkheden en zullen excursies zijn die je niet snel zult vergeten.

Vakantie in Marmaris, Alanya, Bodrum of elders in Turkije?

De bekendste badplaatsen aan Turkse kust zijn Alanya, Marmaris en Bodrum. Vele Nederlanders trekken naar deze zonnige bestemmingen voor de vele hotels met de beste faciliteiten die je je maar kunt bedenken. Naast Alanya, Marmaris en Bodrum kent Turkije ook badplaatsend die wat rustieker zijn. Side, Kemer, Dalyan en Kusadasi zijn daar goede voorbeelden van. Hier vind je net even meer rust, minder jonge feestende toeristen en prachtig natuurlijk schoon. In het Oosten van Turkije vind je het ruige berglandschap, hier kun je vaak het authentieke Turkije nog beleven. Hier tref je vrijwel geen toeristen en veel prachtige kleine Turkse dorpjes. Waar in de drukke badplaatsen de lokale bevolking soms wat opdringerig overkomt zijn de mensen in deze dorpjes nog bijzonder gastvrij. Misschien is het leuk om ook dit deel van Turkije eens onder begeleiding van gespecialiseerde gidsen te bezoeken, kijk dan eens hier voor een groepsreis naar Oost Turkije.

Reisorganisaties voor een zonvakantie Turkije

Er zijn diverse online reisorganisaties die Turkije aanbieden en waar je de beste hotels van Turkije kunt boeken. Een vakantie met luxe faciliteiten, heerlijk eten, grote zwembaden en een heerlijke temperatuur kun je het best boeken bij Corendon.nl of bij Sunweb.nl.

Zonvakanties Turkije vind je op: